Peanut butter & jelly pancaces
Dagens lunch blev left over pannkakor från gårkvällen. Blåbären och jordgubbarna var slut så jag fick improvisera med topping och hittade en smaskig kombo: jordnötssmör, kvarg och jordgubbssylt. Kvarg är en sorts färskost av surmjölk, väldigt omskriven i hälsobloggar som en bra källa till protein. Det är första gången jag provar och jag tyckte faktiskt att det var snäppet godare än vispgrädde!
Pannkakor enligt det här receptet. Dock så gjorde jag dubbel sats och hade då bara i sex ägg, inte åtta som det står i receptet, och lite extra mjölk (jag använde mandelmjölk).
Ekologiskt jordnötssmör från Kung Markatta, Icas eko sylt och kvarg (inte lyckats hitta ekologisk, någon som vet om det finns?)



Apelsiner till "efterrätt" :-) De är supergoda nu och finns ofta eko att få tag på både på Willys och Ica.
Här bjuder huvudstaden på ännu en solig dag, hoppas att jag hinner med en liten promenad senare. Jobbar hemifrån idag, så jag har min lilla Molly som kollega, väldigt mysigt. Hoppas att ni har en fin dag!