Wish upon a star

Weledas lagerutförsäljning i Järna

Publicerad 2013-04-07 12:55:00 i i mitt badrumsskåp

I veckan passade jag på att åka förbi Weledas lagerutförsäljning. Hade aldrig varit på någon förut, men ryktet sa att det var pansarrustning som gällde, och lite i den stilen var det faktiskt men ändå inte riktigt lika galet som jag hade föreställt mig ;-) Dock låååånga köer och jag fick någon slags adrenalinpåslag som gjorde att jag tydligen tyckte att det var en bra idé att köpa på mig ett par årsförbrukningar av allt ifrån hudlotions till salvor, livskraftselexir, ansiktsoljor, duschcremer, ögoncremer.... ja ni ser ju själva... En Weledaälskares våta dröm, haha!
 
Jag ser det som att jag i alla fall har ett förråd av förträffliga presenter till nära och kära ett bra tag framöver. Återkommer kanske med lite recensioner då det var en hel del produkter som jag aldrig testat tidigare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela