Wish upon a star

Gluten- och mjölkfri middag

Publicerad 2013-11-11 20:18:00 i i mitt skafferi

Igår festade jag till det med att göra egen pizza. Jag utgick från Englas recept och bytte ut mjölken mot havregrädde. Ett tips är att förlänga förgräddningen och kanske avsluta med att köra några minuter på undervärme, så att botten blir mer brödig.
 
Såsen googlade jag fram och den består av passerade tomater, tomatpuré, salt, peppar och en nypa socker. Jag lade även till två pressade vitlöksklyftor, lyfter det mesta tycker jag.
 
Sen på med champinjoner, kronärtskocka och en rejäl näve fetaost. Tänk på att många utav de billigare sorterna faktiskt inte är feta, utan gjorda på komjölk. Jag köper alltid eko.
Efter gräddningen toppade jag hela härligheten med lite ruccola.
Till efterrätt havreglass med stekt banan, hallon och chokladsås. Mums!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela