Wish upon a star

Lite i taget

Publicerad 2015-07-07 19:33:00 i beauty

Hemmaspa är bland det mysigaste som finns tycker jag. Att stänga in sig i badrummet läänge och duscha så ångorna fyller hela rummet, skrubba, smörja och fila. Nu finns ju sällan den tiden, men jag har kommit på att man kan göra lite varje gång, så blir man snart "helrenoverad" efter några dagar ;-) Fötterna en dag, hårinpackning en annan, osv.
 
Nya favoriter i badrumsskåpet är dessa två finingar. En ekologisk brun utan sol från brittiska Vita Liberata (köpt hos Eleven), samt ett lilarosa nagellack från OPI. Nagellacket är tyvärr inte det bästa ur innehållssynpunkt, men det sitter som berget i flera veckor på tånaglarna om man toppar med överlack, så jag tänker lite att det "tar ut sig självt" eftersom man inte behöver hålla på med remover, måla nytt flera gånger. Och så äre ju så fint :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela