Wish upon a star

En ny fas

Publicerad 2015-04-27 11:08:00 i du lilla videung

Det känns som att det är en ny fas som börjar nu i minis (och våra) liv. Tiden rinner på i en rasade takt och helt plötsligt är han på väg mot sin sexmånadersdag! Det betyder att han ska introduceras till "riktig" mat, flytta från vaggan till spjälsäng, vi ska byta till sittdelen på vagnen, osv. Han gör nya framsteg hela tiden och snart kommer han att kunna sitta upp själv, och så småningom ta sig runt i lägenheten... Det gäller att vara närvarande och försöka hänga med i allt nytt! Fantastiska lilla minimänniska med det härligaste tandlösa leendet. Att mötas av det en morgon efter en natt med upphackad sömn gör att jag smälter varje gång <3
---------------
Vi har länge försökt ta oss till Ikea, men inte haft tid. Så vi lyckades pricka in löningshelg och kaos en masse i Kungens Kurva i lördags, hua! Men nu är det gjort! Vi fick med oss en Antilop stol som jag hört ska vara bra i början, samt en fin enkel spjälsäng i vitt (Sundvik).
Här ska det sitta en liten kille och sleva i sig mat om bara några veckor! Dynan är från Färg och Form.
 

På dop i vårsolen

Publicerad 2015-04-12 20:11:39 i

I helgen var vi på dop i Finska kyrkan i Gamla Stan. Stockholm bjöd på strålande vårväder när vi spatserade längs med kajen. Älskar Gamla Stan och vi pratade om hur annorlunda det måste ha varit att gå längs med vattnet för ett par hundra år sedan då alla fartyg lade till där. 

För övrigt känner jag mig så himla glad över att vi valt ha dop i kyrkan. Jag älskar den härliga energin som finns där, den godhjärtade, varma stämningen, ljuset och den härliga akustiken. 

Påsken 2015

Publicerad 2015-04-03 16:43:00 i allm�nt

Det blev påsk även i år. Påsken började inte så bra med en influensasjuk A, men börjar vända åt rätt håll. Jag och lill-T startade dagen med en skön promenad och att fixa lite ärenden. Det är inte många andra dagar då det känns som att man är ute tidigt när klockan är 11. Det var nog många som passade på att ta sovmorgon och en lugn förmiddag idag för gatorna var relativt tomma här i krokarna. Vi ska hem till Anders mamma imorgon på påsklunch och så ska vi träffa "farbror" (och blivande gudfar) Mathias och hans lilla familj som är i Stockholm på visit, annars har vi inte några stora planer. Ja, förutom att fixa lite god mat och någon härlig chokladig tårta/kaka, ta lite promenader och så såklart. Skönt.
 
Superenkelt psåkris i år. Gult - kan inte bestämma mig för om det bara är tacky eller lite charmigt? Lyser upp gör det i alla fall ;-)
En ny tavla har hittat hem hit, av den danska konstnären Arup Jensen (tack mamma för tipset! :)) Tycker att den gör sig så himla bra i hörnet vid matbordet, lyser upp precis lagom mycket med sina pastelliga färger.
En enkel men god sillunch blev det idag, självklart ackompanjerad av den obligatoriska julmusten, nom nom nom.
 Min älskade hare från Villeroy & Bosh har såklart hittat till hedersplatsen på soffbordet.
 
Vad pysslar ni med i påsk?

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela