Wish upon a star

Lill-T:s dop

Publicerad 2015-05-13 21:00:00 i du lilla videung

Inför dopet så är det vissa som har hört av sig och frågat vad Theodor önskar sig, så jag satte ihop en liten önskelista med fina saker som man kunde få bidra till. Än så länge har jag lyckats hålla linjen med att undvika en massa platsgrejer i allsköns färger. Hellre några få, riktigt fina leksaker än en arsenal av kemikaliedrypande pvc. Vi får väl se hur länge det håller ;-)
 

1. Matset i bambufiber från Beco
2. Träleksaker från Brio
3. Barnvagnshänge från Nature Zoo
4. Gungfår
5. Lära gå-vagn
6. Mailegkanin
7. Ryggsäck från Frank & Fischer
8. Grått, korthårigt ekogarvat fårskinn
 
Det närmar sig med stormsteg och jag ser verkligen fram emot dagen, då våra familjer och släkter ska få träffa varandra och världens finaste lilla kille ska vara huvudperson. Eftersom vi har släkt i lite olika delar av landet är det många som aldrig har träffat varandra tidigare, så det blir en stor del av dagen.
----
Nu sitter jag här med ett glas gott rött och ska strax titta på Robinson Love edition. Det är ju bara sååå bra när man har kommit in i det. Vilka intriger, hihi. Har ni några roliga planer för långhelgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela