Wish upon a star

Still going strong

Publicerad 2014-02-03 21:45:00 i träning

På mitt gym hade de ett erbjudande på gratis BIA-mätning, dvs en kroppsscanning som läser av hur mycket fett, muskler, vatten osv kroppen består av. Jag tänkte att det kunde vara en kul grej så jag bokade in en tid. Jag har ju tränat ganska mycket de senaste två-tre månaderna och blev glatt överraskad av att min förbränning fortfarande ligger på en bra nivå (har känt att jag lättare lägger på mig speciellt på lår och rumpa) samt att min metaboliska ålder motsvarar en 18-årings!! Var tvungen att gå hem till sambon och be honom ta ett test för det gäller ju att han klarar av att hålla samma nivå ;-)
 
Skämt åsido, det var roligt att få mina värden svart på vitt, och förhoppningsvis kan jag hålla i träningen fram till sommaren och göra en uppföljande mätning. Då hoppas jag på att ha byggt lite mer muskler :-) Har ni gjort en BIA-mätning någon gång? Vad tyckte ni i så fall?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela