Wish upon a star

Goodstore & en kärleksförklaring till Stockholm

Publicerad 2013-04-23 21:02:00 i ekologiskt & fairtrade

Något av det lyxigaste med att bo i huvudstaden är att allt finns runt knuten. Och ja, jag menar i stort sett faktiskt precis allt. Som inflyttad med lantishjärta uppskattar jag fortfarande detta och tänker på det ofta. Att ha två av Sveriges största/bästa gallerior fem-tio minuter från ytterdörren. Att gå och titta på riktigt bra konserter, muséer, föreställningar, gallerier. Att äta på restauranger med menyer från världens alla hörn. Och sedan så är det ju det här med det alternativa/ekologiska utbudet. I SoFo, på andra sidan kanalen, finns ett mecka för ekologiskt tänk. I helgen var jag förbi Goodstore som säljer snälla produkter, mest mat men även tvålar, schampo och annat som man kan tänkas behöva. En riktigt bra affär som på liten yta lyckats få in otroligt mycket spännande produkter.
 
I min kasse låg bland annat två paket glutenfria kakor (väl godkänt, uppätna ;-)), schampo med chokladdoft, handdtvål med lavendel, "pasta" gjord på ris istället för vete, vaniljpulver, äppelmos utan socker och en massa annat smått och gott....
 
....som t ex de här rödbetsbiffarna som blev en smarrig middag tillsammans med vitlöksfräst ris med svarta bönor, ångad sparris, spenat och stekt ägg. Mums!
 
 Pssst, de har också en webbshop!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela