Wish upon a star

Dille på julen

Publicerad 2013-11-30 19:45:00 i hem & inredning

Ibland så får jag dille på någonting. Och lite så är det visst just nu med julen. Surfar runt, planerar och gör listor på mat och pynt. Är hemma hos föräldrarna på Västgötaslätten och har en snäll mamma som skickar med mig en jättefin vit handbroderad duk från mormor, ett stort Höganäskrus att ha granris i och en fin gammal adventsljusstake i gjutjärn. Dessutom har jag shoppat lite pynt och klickat hem en jättefin ljuslykta från Tradera, den ska stå på balkongen tänkte jag och lyser nog upp fint mot den mörka balkongräcket.
 
Har haft underbara dagar här, vi tog ledigt i fredags eftersom det var då mamma fyllde år och gick på Lundsbrunns kurort  och badade, umgicks och åt en himlans god lunch vid öppna spisen. Mys! Idag har vi hälsat på vänner på förmiddagen och på eftermiddagen har det varit släktkalas och träff med massor av barn = fullt ös! Imorgon bär det av hem till Stockholm igen och jag hoppas kunna pyssla lite med adventspyntet på eftermiddagen/kvällen.
Hoppas att ni har en riktigt fin första adventshelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela