Wish upon a star

Plötsligt händer det...

Publicerad 2015-01-15 15:29:00 i allm�nt

...tänkte jag skriva som rubrik på detta inlägg. Dvs jag hann jag duscha, tvätta håret (!), styla håret (!!), klä på mig någorlunda representabla kläder och var ändå i fas i tiden då vi skulle till amningscentrum. En minut efter att jag tog dessa bilder kissade bebisen ner både sig själv och mig, vilket betydde att jag var tvungen att börja om på nytt och fick stressa iväg, haha. Det här med tidsplanering och bebis alltså...
Lika bra att passa på att köra loss med selfiefingret när man för en gångs skull lyckats ta sig ur mysbrallorna ;-) Ursäkta den dåliga kvaliteten på mobilbilderna.
 
Idag har vi varit på föräldragrupp för första gången. Det var spännande, jag och fem andra mammor anslöt, varav en tjej gick på samma föräldrautbildning som oss. Vi bestämde oss för att ta en fika inom kort, det ska bli trevligt att börja komma ut lite mer :-)
 
Just nu ligger både bebis och katt och sussar i sovrummet och jag tror jag ska passa på att blunda några minuter jag med. Hoppas att ni har en fin torsdagskväll!

Kommentarer

Postat av: Emmas Kitchen & more

Publicerad 2015-01-16 20:49:50

Kul m mammagrupp :). Jag ska iväg första gången nästa vecka, ska bli spännande (och lite nervöst).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela