Wish upon a star

Hej lördagskväll!

Publicerad 2015-01-31 21:26:01 i allm�nt

Hur mår ni idag? Här har vi det fint, myser hemma och har haft besök av svärmor som hade med sig smarriga semlor från Vete-Katten. Jag inledde helgen med att gå på en helt ljuvlig massage igår, på salong Helheten här i Sjöstan. Har varit sugen på att gå dit länge men tyckt att de är i dyraste laget. Nu hade jag en rabattkupong som kom mycket väl till pass för min trötta "post-graviditets/amningsrygg" och kan säga att det var väl investerade pengar. Önskar att man kunde gå dit regelbundet, har sällan varit sååå skönt med massage och lite egentid. Diana hette massören och hon masserade även händer och fötter, kanske det härligaste av allt?!
 
Dagarna passerar, jag har gjort några riktigt fina och oväntade fynd på Ginas rea här om dagen, halva reapriset. Ska försöka visa om solen kan hålla sig framme någon gång samtidigt som jag är vaken och har händerna fria så att jag kan ta en bild ;-)
 
En fortsatt fin helg från önskar jag och lill-T!
 

Kommentarer

Postat av: Emmas Kitchen and more

Publicerad 2015-02-01 21:27:51

Fin bild! Och sköööönt med massage :)

Svar: Eller hur Emma, önskar jag kunde gå oftare men nu med föräldraledighetsbudgeten får jag begränsa mig ;-) Kram
Jessica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela