Wish upon a star

En måndag i januari

Publicerad 2015-01-26 17:54:10 i allm�nt

Hej hopp
Det är måndag 26 januari, sådär lagom snömoddigt och hostigt och snörvligt ;-) Men snart är ju denna månad slut och sedan är det bara en regelrätt vintermånad kvar! Denna tiden på året är inte min favvis direkt men jag har faktiskt märkt att ljuset stannar kvar liiite längre om eftermiddagarna i alla fall.
 
Idag har jag betat av en massa pappersfix, räkningar, returer av sådant som varit felaktigt och lite andra tråksaker som man ändå kan göra av bara farten så att det blir gjort... :-) Vi hade t ex köpt en termometer på Apoteksgruppen, som visade felaktig temperatur. Det var en sådan lite dyrare variant. Detta orsakade oss väldigt mycket bekymmer, dels fick vi vara vakna en hel natt och tempa lillen varje timme, dels var vi nästa dag tvungna att åka in till barnakuten pga detta. Så när jag väl kommer in och förklarar läget så försöker säljaren ändå slippa ifrån att ta tillbaka varan, och lägga fram en massa korkade argument, som inte är logiska någonstans?! *grrr* Sådant gör mig vansinnig, kommer aldrig att handla där igen! (Så himla osmart av dem att hantera kunderna på det viset, speciellt när de ändå tog tillbaka varan i slutänden...)
 
Imorgon blir det en desto trevligare dag, ska hem till en kompis på lunch och bebishäng, ser fram emot det <3
 
Annars är det mest mys här hemma...
Molly <3
 
Vad hittar ni på en måndag som denna? :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela