Wish upon a star

Härliga helg

Publicerad 2015-02-06 18:09:59 i allm�nt

Välkommen fredagskväll :-) Vilken härlig och solig fredag vi har haft här i huvudstaden! Snön ligger vit och världen har liksom badat i ljus idag. Underbart! Dessutom fick mannen ett väldigt spännande besked angående hans nystartade företag igår, jag fick ett troligen positivt besked efter ett läkarbesök jag gått och dragit på och en ledig underbar helg ligger framför oss. I detta nu är A på väg hem med räkmackor och semlor och sedan blir det fredagsmyyys ;-)
 
Glad helg på er!
En smarrig lunch på bovetebröd bakat från Jessica Frejs Nytt bröd. Så himla många goda och enkla recept på bröd innehåller den. Yum!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-07 09:02:44

Så roliga nyheter!
Hoppas att helgen fortsätter lika fint!
Kramar, mami

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela