Wish upon a star

Don´t wake me, I´ll wake you

Publicerad 2015-02-22 15:18:00 i du lilla videung

Lite nytt till liten fick följa med hem från Åhléns och Lindex här om dagen. Sååå galet att han redan är uppe i stl 62/68....! Det går snabbt! Tvekade lite över pyjamasen, den är ju nästan lite tragi-komisk, eller vad säjer ni andra som har små bebisar? ;-) Skratta eller gråta? Hihi...
Moln, dinosaurier och luftballonger, varför finns inte såhär söta kläder till vuxna? ;-)
 
Har för övrigt upptäckt att Lill-T är "kall" i färgerna, precis som jag och pappa A. Dvs han passar bäst i "sommar/vinterfärger", medan han nästan försvinner i t ex brun/beige färgskala. Liten sover redan i eget rum sedan ett par veckor tillbaka (med baby watch), så har så smått börjat fundera kring inredning där. Finns knappt något roligare än att få inreda ett litet rum till en liten underbar minimänniska?! Som jag tänker nu så blir det en neutral bas med lite turkos/blå accentfärger.

Kommentarer

Postat av: Emmas Kitchen and more

Publicerad 2015-02-22 20:38:42

Hihi, förstår din ambivalens kring pyjamasen ;). Kul att börja inreda barnrummet! Blir spännande att se sedan :).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela