Wish upon a star

Alla hjärtans lördag

Publicerad 2015-02-14 10:42:00 i allm�nt

God förmiddag! Här har vi en soft morgon i vårens tecken. Nyhetsmorgon är på, bebben ligger i sitt nest och Anders är ute och åker skidor (ok kanske inte lika soft med över fyra mil i spåret, haha). Ikväll blir det mys här hemma, inget restaurangbesök i år men det blir supermysigt ändå, med mina två favvokillar <3
 
Jag och Lill-T tog oss till Blomsterlandet igår. Älskar det stället - att gå runt i lugn och ro när det knappt är några andra kunder där, lukta och titta på alla fina blommor och roliga inredningssaker. Vasen i bubbelglas fick följa med hem - ytterligare ett riktigt budgetreakap för 40 kr, hihi. Snart är det dags att börja fundera på vad vi ska ha för växter på balkongen i år, så roligt.
Mysmorgon i Sjöstan
 
Hur firar ni alla hjärtans dag? Hoppas att ni får en riktigt fin sådan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela