Wish upon a star

Vecka 33

Publicerad 2014-10-17 08:37:34 i du lilla videung

Då var sista dagen i vecka 33 här. Bjuder på en"testing testing-bild" från min lilla photoshoot i söndags. De riktiga bilderna behåller jag offline, men ska sätta mig med lite redigering nu, kanske blir det en liten tavla ovanför lillens vagga.
 
Dagen bjuder på fikabesök hos en kompis, och i helgen ska vi också på vår antagligen sista kulturella aktivitet på ett bra tag. Det blir ett besök på Operan för att titta på balett tillsammans med min kollega och hennes man. Ska allt passa på att klä upp mig lite tror jag. Klackar är det dock inte tal om dessa dagar, helst gympaskor men de skippar jag nog just i detta sammanhang ;-)
 
Glad fredag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela