Wish upon a star

Permission

Publicerad 2014-11-07 22:58:00 i allm�nt

Ja ni vänner. Inte var det var jag hade räknat med att hamna på sjukhuset sedan en och en halv vecka. Ikväll är jag hemma på "permission" och ska tillbaka imorgon för att ta nya prover osv. Jag vill inte gå in på några detaljer men kan säga att det varit bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Nu har de gjort en operation och jag är bättre än innan, men känner mig fortfarande överkörd. Håll en tumme för mig, att proverna blir bättre och att jag får komma hem igen snart är ni gulliga...
 
Något att skingra tankarna med - när jag kom hem ikväll var det nystädat och flera olika paket med grejer till bebis hade anlänt <3 Så underbart att bara få sitta i soffan med tv:n och fredagsmys. Så här ser förresten vagnen ut. Det är en Bugaboo Buffalo och jag älskar den! Skötväskan har dock efter många om och men bytts ut till en annan modell som jag nu känner mig väldigt nöjd med.
Känner mig så glad över de fina saker vår lille son kommer att få...det mesta är på plats nu... Nedräkningen är i full gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela