Wish upon a star

Trollslända

Publicerad 2014-03-20 21:02:12 i allm�nt

Det är lätt att svära över vädret i dessa dagar, snöslask som tränger in i varenda vrå så fort man sticker näsan utanför dörren var väl knappast vad någon tänkte sig för en vecka sedan då krokusen började blomma? Men tänk vad bra vi har det som har ett hem att känns oss trygga i, med värme, en egen säng och mat i kylen. Känner en väldig tacksamhet för det.
 
Var förbi Kungens Kurva på vägen hem från jobbet idag, skulle spana på nya kuddar på Mio men hittade inga. Däremot fick den här söta ljuslyktan hänga med. Har kollat på den hos Borett tidigare och den var precis lika fin i verkligheten, och ännu finare med ett ljus i då den lyser upp i ett härligt varmt sken, ni ska få se snart.
Lyktan längst till vänster är den jag köpte, passar fint lite överallt, på vardagsrums- eller kanske nattdusbordet?

Även Nike Outlet fick ett besök, där fanns en hel del fint. Jag behövde verkligen ett par hemmamysarbyxor och hittade ett par till det ok priset 300 kr. Blev dock väldigt glatt överraskad när jag kom till kassan och tjejen som jobbade där sa "85 kr tack!" Ja det kändes ju helt ok för ett par byxor som kommer åka på de flesta kvällar i tv-soffan. Så lite kan göra en så glad ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela