Wish upon a star

Skolycka

Publicerad 2014-03-16 18:34:35 i i min garderob

Idag har det varit en härlig vårdag, även om den lysande solen var bedräglig för det var iiisande kallt ute! Vi var uppe i Bromma i ett ärende och passade på att svänga förbi Barkarby Outlet, där jag hittade två par fina vårskor på Vagabond.
 
Blev så himla nöjd! Behövde verkligen ett par nya boots att ha till jobbet, och så småningom även ett par ballerinas i ljus färg. Ballerinorna är i en pastellig dimrosa så jag tycker inte att de blir för "söta" trots den rosa färgen. De bruna bootsen är perfekta och lite lagom eleganta och nätta. Båda var nedsatta med 50%, hur bra?! :-)
Jag gjorde också ett nytt fynd av fotokonst från Fotografiska, men den tavlan får ni se en annan dag, har inte riktigt bestämt vart den ska sitta ännu.
 
Har ni haft en bra helg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela