Wish upon a star

Detaljer

Publicerad 2014-02-14 08:00:00 i hem & inredning

Efter ett halvår i vår lägenhet så är de viktigaste sakerna på plats, ja vi har en soffa att sitta i, ett bord att äta vid osv ;-) Men det finns en hel del fix kvar när det gäller detaljerna, som t ex små stilleben, någon matta här och där, någon sorts konst på väggarna. Sakta men säkert faller allt mer och mer på plats och det är ju kul att fixa och dona hemma när man har lust.
 
Nu till våren blir jag sugen på fler och nya växter, hittade den här lilla enkla men fina växten på Willys och satte den i vasen från HM Home, blev riktigt fint tyckte jag. Handen är från Hay i Köpenhamn och den lilla glasskålen från en loppis i Visby i somras. Gillar trenden med diamantformer på lampor, i illustrationer och som här i skålen.
 
Ha en fin fredag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela