Wish upon a star

Påskförberedelser

Publicerad 2014-04-13 10:50:31 i hem & inredning

Det blev visst ett litet blogguppehåll på några dagar. Ibland faller lusten på att blogga ofta och ibland lite mer sällan. Vi får se hur det blir framöver. Nu kommer ju den ljusa årstiden vilket i alla fall gör det mycket roligare att ta bilder så det är inte osannolikt att jag snart är igång som vanligt igen... Har även en väldigt rolig grej på g när det gäller fotograferandet, berättar mer snart :-)
 
Igår var jag och påskhandlade lite smått och gott. Min underbara hare från Villeroy & Boch åker som vanligt fram, här i sällskap med några nya och gamla favoriter.
Blev väldigt nöjd med detta enkla men fina arrangemang. Zinkbricka Sia. "Äggskalskruka", vit pärlhyacint, plåtägg och små vaktelägg från Blomsterlandet. Vita duniga kycklingar från Cervera. Ljuslykta Kiwi från Ittala.
 
Och bakom kulisserna kommer det ett litet lejon...

Lejonet har även varit och rafsat lite på påskriset som jag köpte, men hon är ganska snäll ändå för det var bara en fjäder som fått sig en liten törn... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela