Wish upon a star

Mellandagsnöje

Publicerad 2014-01-04 18:05:00 i i min garderob

Ett av mina stora nöjen efter jul och nyår brukar vara att plöja alla vårkataloger som dimper ned i brevlådan. I år fick jag bara ett enda litet ensidesblad från H&M, och var så besviken. För mig är det ett tecken på att våren är på g, att sitta och drömma sig bort i härliga pasteller och ljusa färger. Men så såg jag att man kan beställa katalogen på H&M:s hemsida, så nu hoppas jag att den dyker upp snart. Har sett att även La Redoute fått in vårnytt, hoppas på att även den katalogen är på g.

Gillar verkligen den monokroma stilen som kommer nu. Spaghettiband är jag också sugen på, fast helst på en enkel svart klänning, som man kan bära med en bastopp under. Så snyggt och lite 90-talsflörtigt :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela