Wish upon a star

Ingen Jessica-matta

Publicerad 2013-09-09 18:47:00 i hem & inredning

Det blev ingen Jessica-matta för mig. När den kom på plats så passade den inte alls med vår matsalsgrupp, det såg lite för "hårt" ut tyckte jag. Och sedan så måste jag säga att det inte skulle varit någon hit att gå ifrån vår fina ullmatta från Anna O till en plastmatta (polyuretan eller något sådant tror jag att det var). Den luktade inte bra och kändes plastig mot fotsulorna, så nej, den får åka tillbaka till butiken.
 
Gillar den duvblå färgen på vår matta, men har tröttnat lite på att ha den färgskalan i vardagsrummet så så småningom ska jag se om jag hittar en matta i en mer neutral färg, som går ihop bättre med de nya accentfärgerna vi numera har i vardagsrummet (olika nyanser av lila, är så nöjd, ska visa bild snart :-))
 
 Mattan från Rusta
Min fina ullmatta från Anna O, från Spiti
 

Kommentarer

Postat av: Käthes snart personlig stylist/personal shopper

Publicerad 2013-09-09 21:50:44

Det ska kännas rätt så det är bättre att byta! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela