Wish upon a star

Friday

Publicerad 2013-09-06 20:38:00 i allmänt

God kväll! Fredagen är här igen och jag sitter och slappar i soffan med tända ljus och en kopp thé. Hej höst ;-) Mannen är på Ikea och inhandlar en kompletterande bokhylla, det är så skönt att få iordning mer och mer i lägenheten (och skönt att slippa Ikea idag, hihi).
 
Älskar att det fortfarande är så soligt och fint, fastän luften är klarare och högre nu och man fryser lite på morgnarna på väg till jobbet. Igår jobbade jag hemma och innan jag pep iväg till min goda vän Emma på kvällen så hann jag med lite nagelfix på vår soliga balkong.
 
Några av lacken i samlingen, äger nästan bara OPI och Mavala-lack.

Mysigt att kunna ta cykeln över till vänner, händer ytterst sällan. Men Emma och hennes man har flyttat närmare oss och med några tramp, en kort båttur och sedan lite mer cyklade så är man framme på Söder och Katarina Bangata.
 
Min fina vän Emma och den charmiga katten Maja :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela