Wish upon a star

Glasögonorm

Publicerad 2013-10-10 19:49:00 i i min garderob

Nu har jag äntligen beställt ett par nya glasögon. Har ju letat i ett par år minst och nu kände jag att jag var i akut behov av ett par nya då mina tidigare är sex år gamla och smårepiga.

Det blev ett par Bruuns Bazaar från Specsavers. Är väldigt nöjd, vad tycks? (Här ser man även lite av min kappa som jag köpte på Zara för några veckor sedan, älskar den och den har varit perfekt nu när det har varit en sådan mild höst).

 
 
Nästa gång kommer jag dock att göra undersökningen hos min vanliga Optiker, Hultins Optik på Söder, de är jätteduktiga och proffsiga. Fick inte så bra intryck av denna optikern tyvärr. Hon avslutade också undersökningen med att säga att jag hade fått helt andra värden än tidigare. Känner mig väldigt skeptisk till detta då mina värden legat stadigt i femton års tid... Hoppas att det blev rätt så att man ser något med glasögonen när de kommer ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela