Wish upon a star

Deep Winter

Publicerad 2013-10-30 10:32:00 i beauty

Har sedan ett tag tillbaka fått ett nyväckt intresse för färger, alltså vilka färger man passar bäst i på kläder, smink osv. Visst är det lustigt när det blir så att ett ämne dyker upp i flera olika sammanhang, man läser om det någonstans, en kompis nämner det, osv.
 
Min mamma hade en bok på 90-talet som jag fascinerades av och då har jag för mig att jag trodde att jag var en "höst". Jag har kollat lite på färgkonsultation men det kostar kring 1300 kr och det känns lite väl mastigt tycker jag. Hittade dock en fantastisk sida på nätet med en guide över hur man själv kan lista ut vad man är för "årstid". Den delar också in årstiderna i olika delar och är mer detaljerad än att t ex bara säga att man är "vinter". Jag är ganska säker på att jag är "Deep Winter" men även många av färgerna under "Cool Summer" tilltalar mig.
 
"Deep Autumn" skulle jag kunna vara om jag bara tittar på bilderna på de kändisar som hamnar här under, och på karaktärsdragen som beskrivs, men jag avskyr färgen orange så som jag uppfattar det så borde det utesluta den kategorin. (Käthe, om du läser det här får du gärna kommentera vad du tror :-))
 
Här finns sidan. Den innehåller även guider över kroppstyp/form och stilguide, men så långt har jag inte kommit ännu. Nu ska jag återgå till kudden och bli frisk snabbt snabbt! Hoppas att ni har en fin dag!

Kommentarer

Postat av: Käthes Mode / Personal Shopper

Publicerad 2013-10-31 14:12:07

Spännande! :) Har du en större bild på dig själv utan smink?

Svar: Försökte maila en bild till dig men det verkade inte komma fram? :-)
Wish upon a star

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela