Wish upon a star

Mer lista

Publicerad 2013-11-17 22:39:00 i

Nu kommer en till lista, även denna lånad från den här damen.

1. Hur gammal är du? 33 år och 17 dagar.

2. Hur gammal känner du dig? Kanske som 29?

3. Vad har du gjort i dag? Jag har tagit sovmorgon efter en trevlig tjejmiddag igår, fått frukost på sängen, lekt med serieappen Bitstrips på Facebook, varit i skogen och i Nacka Forum och avslutat med en liten varumärkesworkshop med mannen här hemma. Han har startat företag och jag är hans "kommunikationskonsult" :-)

4. Vilken film såg du senast? Monica Zetterlund, en riktigt fin, estetiskt snygg och känslomässigt gripande film. Även roligt att få reda på lite mer om hur hon var som person och hennes liv.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Gillar faktiskt alla, men både hösten, vintern och våren kunde vara prick två månader långa och resten kunde ersättas med en varm och solsäker sommar.

6. Är du besatt av någonting? Nje...det tror jag inte? Har iofs ganska lätt att snöa in på saker, möjligen att jag hela tiden vill lära mig nya saker och utvecklas...

7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I min säng med datorn i knät och en nöjd kattdam som tvättar sig här bredvid.

8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag har bott i USA och Australien, jag är halv-irländsk och jag är världens största djurvän som alltid måste klappa på katter jag möter.

9. När vaknade du i dag? Vid nio av veckarklockan men somnade sedan om och sov till halv elva...ooops. Ska nog ta mig en tur till hälsokosten för lite D-vitamin för jag är sjukligt trött på morgnarna och förmiddagarna.

10. Vilken är din favorithögtid? Julen, för att man ofta är ledig ganska länge och det är stämningsfullt med alla ljus och man har tid med familjen.

11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Jag och A skulle vakna kl åtta och vara helt utvilade och pigga, en stor picknickkorg med olika delikatesser och massor av färsk frukt skulle stå packad i köket och mina föräldrar och min syster skulle bo nära så vi skulle åka till stranden och äta picknick, bada och ta det lugnt. Sedan skulle jag åka iväg och rida på min häst som bodde i ett stall i närheten. Efter det skulle vi möta upp vänner för en middag på en mysig uteservering och äta gott och dricka champagne hela kvällen. Sedan skulle vi hoppa in i en tidsmaskin som på två sekunder tog oss till USA och vi skulle ha en heldag i New York då vi hängde i Brooklyn, shoppade och träffade en massa roliga människor, innan vi flög hem igen, lekte och gosade massor med vår lilla kattjej och somnade med ett leende på läpparna.

12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? På en solig strand där jag hade lugn och ro, min egen lilla bungalow där jag kunde meditera och skriva bokmanus på verandan, dricka kokosdrinkar och titta på solnedgången.

13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Sånt vill jag inte tänka på nu :-)

14. Hur vill du tillbringa din pension? Tillsammans med min A. Vi delar vår tid mellan Sverige och vårt hus i södra Frankrike. Vi är pigga, åker på exotiska resor när vi känner för det, umgås mycket med våra vänner som alla är i livet och våra kära familjer och barnbarn.

15. Vad lyssnar du på just nu? Ett svagt sus från datorn, tangentknatter och i bakgrunden någon deckarfilm på tv:n ute i vardagsrummet.

16. Har du någon gång brutit ett ben? Ja, jag har brutit armen två gånger. Första gången fick jag en Fjordhäst över mig i ett åkerdike (vi gick omkull och jag svimmade av) och andra gången åkte jag av en häst som bockade när vi red utan sadlar.

17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  Frukt, grönsaker, ris, kryddor, choklad.

19. Vilka världsdelar har du varit i? Europa, Asien, Afrika, Oceanien, Nordamerika, Sydamerika (faktiskt alla utom Antarktis inser jag nu! Och ja, jag var tvungen att googla, hihi).

20. Snarkar du? Nope, aldrig, det är andra i familjen som står för den biten ;-)

Fortsättning följer...

Länka gärna om ni hakar på och kör er egna lista! Vill läsa mer om er och vilka ni är :-)

 
Jag i New York 2012 och 2010.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela