Wish upon a star

Godaste middagen ever

Publicerad 2013-11-02 17:58:00 i

Måste bara visa den fantastiskt goda middagen som jag och A åt här hemma på min födelsedag. Jag var alldeles för sjuk för att orka gå ut och äta som vi brukar göra på födelsedagar så en hemmamiddag blev helt perfekt, och jag tog tom ett par smuttar rött vin till.
 
En riktig festmåltid som var så enkel att tillaga: kalkonbröst i ugnen och en färdig potatisgratäng som jag bara rev lite god cheddarost över innan den åkte in i ugnen, samt rönnbärsgelé och blandsallad. Jag överdriver inte när jag säger att det var det godaste jag ätit inom oöverskådlig tid!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela