Wish upon a star

På besök i grannlandet

Publicerad 2013-03-16 11:14:00 i resor

I veckan var jag i Köpenhamn med jobbet. Jag åkte ned lite tidigare för några timmars spatserande på Ströget. Det var ett kallt och snöpiskande Danmark som tog emot mig, men shoppingrundan blev lyckad. Var mest sugen på inredning, så kikade bland annat på Illums Bolighus och Hay, som var helt fantastiskt! Även Illum (ungefär som NK), Georg Jensen och Royal Copenhagens flagship store fick en visit av mig.
 
Jag bodde på Hotel Square precis vid Rådhusplatsen, ett trevligt och fräscht hotell med bra frukost, otroligt sköna sängar och framförallt superläge mitt i stan, kan varmt rekommenderas.
 
Det var jättelänge sedan jag var ute och reste (eller i alla fall nästan ett år sedan, förra sommaren, vilket är väldigt länge för att vara mig!) Så även om det inte var någon långresa den här gången så var det riktigt roligt att komma iväg och se något nytt. Blir lite som ett barn när jag bor på hotell och bara måste ta ett lyxigt skumbad och plocka något ur minibaren ;-)
 
Bjuder på några mobilbilder, orkade inte släpa på systemkameran. Har faktiskt funderat på att köpa en Canon Powershot, någon som har en sådan och kan ge en rekommendation?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela