Wish upon a star

Första hjälpen mot januarimodd

Publicerad 2013-01-30 21:37:00 i allmänt

Jag kan inte påstå att januari och februari är några vidare favoriter hos mig, går mest runt och fryyyser och gräver efter den tjockaste tröjan i byrålådan på morgonen. Inspirationen och klädstilen är nästintill obefintlig, här handlar det om överlevnad ;-)
 
Några saker som jag har i min akutväska mot vintermörkret:
 
D-vitamin för att bli glad och pigg och redo inför vårens alla upptåg. När jag skulle köpa denna hade det visst varit på nyheterna att vi svenskar led brist på d-vitamin (det hade jag helt missat), och det var helt slutsålt överallt! Lyckades dock hitta denna förpackning i Örebro(!?).
 
 
Bastu. Så fort jag får chansen så smiter jag in i en härlig varm bastu. Tyvärr har jag ingen egen bastu hemma (som min vän Emma och hennes man har lyckats klämma in i sin tvåa!), men på gymmet här i Sjöstaden eller på jobbets gym blir det flera besök i veckan.
 
Fina nagellack, piggar upp den tröttaste gamla stickade tröjan. Här två nya favoriter som jag ska testa så snart jag hinner. Caribbean Temptation (bara namnet..!) från China Glaze och Lady Muck från Butter LONDON. Båda är cuelty free (dvs inte testade på djur) och finns t ex hos Eleven. Är väldigt nyfiken speciellt på Butter LONDON som är ett nytt lack för mig, som jag hört väldigt gott om. De är fria från de tre värsta kemikalierna formaldehyd, toluen och DBP, därav namnet 3 Free Lacquer.
 
Nästa punkt på listan är roliga aktiviteter! Boka in dig själv, ensam eller med vänner och familj på allt roligt du känner för att göra. En fika med bästa väninnan, teater eller någon annan kulturaktivitet, after work, eller varför inte körsång? Jag var faktiskt på just körsång idag, första gången och det var afrikanskt tema! Så himla roligt!
 
Något som jag också ska öva på i vår är att ta det lugnt och faktiskt inte göra ett smack. Det tror jag är den bästa present man kan ge sig själv ibland, att bara få vara, och tänka lååånga tankar.
 
---
 
En annan mycket trevlig sak som hände idag var att det damp ned en bröllopsinbjudan i brevlådan. En väldigt trevlig nyhet, det ska bli så roligt att gå på bröllop i maj i Hagaparken, vilket underbart ställe att ha ett bröllop på. Nu när vi ska gifta oss så är det ju ett bra tillfälle att hämta inspiration till vårt bröllop också :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Varmt välkommen hit! Jag är en småstadstjej som bor i Stockholm sedan många år tillbaka, tillsammans med min fästman, maine coon-katten Molly och numera även bebis T, född i november 2014. Här läser du om sådant som intresserar mig - inredning, vackra saker, naturlig hudvård, bebissnack och livet i stort och smått. Just nu är jag mammaledig, men i vanliga fall jobbar jag med marknadsföring och kommunikation. Hoppas att du ska trivas här, lämna gärna ett litet spår så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela